Affære alt om sex

Jan 22, - Sexolog Sara Skaarups bud er enkelt: Få jer en affære med barberet ben, og man gør sig umage med alt – fra hvad man siger, Det kræver simpelthen, at du giver din partner elsker-status og siger: I dag skal sex med min. Nov 27, - Men når vi står i baren ved årets julefrokost, glemmer vi ALT. Mens det typisk er mangel på sex, der sender manden på jagt efter en affære. To finurlige videoer forklarer, hvorfor alt for mange af os har en affære, mens vi er i et fast forhold. Tjek dem ud og få stof til eftertanke. Aug 4, - Når det drejer sig om en affære, er sex sjældent den egentlige årsag til utroskaben. Det hævder folkene bag tidsskiftet 'Psychologies', der lister.

To finurlige videoer forklarer, hvorfor alt for mange af os har en affære, mens vi er i et fast forhold. Tjek dem ud og få stof til eftertanke. May 10, - Affærer handler om begær og at agere ud fra ens egen frie vilje. Med sine mere end tyve års erfaring som parterapeut kender hun alt til den ud af, at utroskab handler langt mindre om sex, end de fleste umiddelbart tror.

Nov 27, - Men når vi står i baren ved årets julefrokost, glemmer vi ALT. Mens det typisk er mangel på sex, der sender manden på jagt efter en affære.

De 9 utroskabstyper

Nov 27, - Men når vi står i baren ved årets julefrokost, glemmer vi ALT. Mens det typisk er mangel på sex, der sender manden på jagt efter en affære. May 4, - Kunne din flirt finde på at fortælle din kæreste om jeres affære? Kunne han finde på at Har du været utro, vil du gøre alt for ikke at tænke på det. Derfor gør du dit . Vil du give ham den sex, han drømmer om? Woman har. Aug 4, - Når det drejer sig om en affære, er sex sjældent den egentlige årsag til utroskaben.

Det hævder folkene bag tidsskiftet 'Psychologies', der lister.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail